HAKKIMIZDA

S.O.S İlaçlama Fabrikalar, Oteller , Restaurantlar , Alışveriş Merkezleri, Gıda fabrikaları ve Gıda depolarında zararlı mücadelesi konusunda hizmet vermekte ve hizmet alanını sürekli genişletmektedir.
Kullanılan yöntemler dünya standartlarında olup, ilaçlar insan ve çevre sağlığına zarar vermeyen WHO ( Dünya Sağlık Örgütü ) tarafından önerilen insektisitlerdir. S.O.S ilaçlama insan ve çevre sağlığı için önem taşıyan özellikle yürüyen - uçan haşereler ve kemirgenlere karşı mücadelede bu güne kadar alışagelmiş ilaçlama yöntemi yerine;
-Gözlem – Tespit - Uygulama – Kontrol - Raporlama – Denetleme hizmet anlayışı şeklinde çalışmaktadır. Firmamız, teknolojik gelişmeleri takip etmekte ve sorunu devamlı kontrol altında tutan profesyonel bir yaklaşım içerisinde uygulama ve kontroller yapmaktadır.
Konusunda uzman, tecrübeli ve bilgi birikimine sahip Ziraat Mühendisleri ve Çevre sağlıkçılar  ile çalışmalar yürütülmekte, Şirket içi eğitimlerle bilgiler sürekli güncelleştirilmektedir. Uluslararası Kalite Belgesi ve Hizmet Yeterlilik belgesine sahip olan S.O.S İlaçlama, Müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmaktadır.Ana hedefimiz müşterilerimize en uygun hizmeti, duyarlılık, sorumluluk ve dürüstlük anlayışı içinde vermek ve istenilen sonuca hatasız ulaşmaktır.


KALİTE POLİTİKAMIZ
S.O.S İlaçlama konusunda tecrübeli ve bilgi birikimli elamanları ile; müşteriye yönelik, sürekli geliştirme ve iyileştirme prensibine uygun hizmet  anlayışı ile hareket eder. Buna göre:

Kalite Politikamız;
- Müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmak,
- İnsana ve Çevreye zarar vermeyen uygulamaları gerçekleştirmek,
- Kalite hedeflerinin ölçülebilir, uygulanabilir gözden geçirilebilir çerçevede olmasını sağlamak,
- Sektörümüzdeki gelişmeleri çalışanlarımıza ve müşterilerimize eğitimlerle yansıtmak,
- Müşterilerimizi ekonomik açıdan sıkıntıya sokmayan düzeltici ve önleyici işlemleri önermek ve    önerilerimizin gerçekleşme değerlendirmelerini yapmak,
- Sürekli gözden geçirme ve denetimlerle bir defada uygun, hatasız hizmet sunmaktır.

Kısaca politikamız;
Bilim ve teknolojinin sürekli geliştiği bir dünyada, S.O.S İlaçlama olarak çalışanlarımızla birlikte kendimizi sürekli geliştirerek , teknolojik yenilikleri ve en uygun hizmeti; müşterilerimize, duyarlılık, sorumluluk, ve dürüstlük anlayışı çerçevesinde vererek bir defada istenilen sonuçlara hatasız ulaşmaktır.

S.O.S İlaçlama

Sunulan Hizmetler:
Haşere Mücadele Programı
Kemirgen Mücadele Programı
Uçan Haşere Mücadele Programı

HEDEFİMİZ SAĞLIKLI YAŞAM
- Gıda Fabrikaları
- İlaç Fabrikaları
- Tekstil Fabrikaları
- Sağlık Kurumları
- Spor Kompleksleri
- Denizcilik İşletmeleri
- Oteller
- Alışveriş ve İş Merkezleri
- Catering İşletmeleri
- Restaurantlar ve Hazır Yemek Zincirleri
- Eğitim Kurumları.....


Amacımız; sağlığımızı tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak, yüksek hijyen standartlarını yakalamak ve HALK SAĞLIĞI için Profesyonel Entegre Mücadele Programları sunmaktır.
- Çalışmalarımız deneyimli, eğitimli ve başarılı ekibimizce yürütülmektedir.
- Entegre Mücadele Programı kapsamında Haşere ve Kemirgen Kontrol çalışmaları
gerçekleştirilmektedir. Mücadele aşamaları;
- Gözlem
- İzolasyon çalışmaları
- Dış alan uygulamaları
- İç alan uygulamalarıdır.
- Mücadele aşamaları işletmenizin türüne ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek
detaylandırılır ve size özel Mücadele Programı hazırlanır.
- Gerçekleştirilen tüm uygulamalar düzenli ve detaylı raporlama sistemi ile
bilginize sunulur.
- Hizmetlerimiz, işletmenizin genel çalışma prensipleri çerçevesinde sunulur.


İşletmeniz ile işbirliği içinde yürütülen çalışmalarımız, herhangi bir haşere aktivitesinden kaynaklanabilecek sağlıksız koşulları ortadan kaldırmak, hijyen sağlamak, müşteri ve kar kaybınızı engellemek temeline dayanır.
Uygulamalar, WHO (Dünya Sağlık Teşkilatı), EPA standartlarında ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Halk Sağlığı Ürün ve Ekipmanları ile gerçekleştirilmektedir.
Uygulamalarda konusunda lider, dünya devi firmaların ürünleri kullanılmaktadır. Ürünlerin toksisitesinin düşük olmasına ve sağlığınızı tehdit etmemesine özen gösterilmektedir…

 
Bu Site Sorunsuzhosting Tarafindan Host Edilmektedir